Grad Labin poduzetnicima i obrtnicima nudi poticaje za glavni projekt solarne elektrane

Grad Labin objavio je Javni poziv za dodjelu poticaja za izradu glavnog projekta solarne elektrane za poduzetnike i obrtnike na području Labina u 2023. godini. Planira se odobrenje od 6 do 8 bespovratnih potpora u iznosu od 50%, a maksimalni iznos po poduzetniku/obrtniku iznosi 1.400 eura.

Pravo na bespovratne poticaje imaju poduzetnici registrirani sukladno Zakonu o poticanju razvoja malog gospodarstva te se svrstavaju u mikro, male i srednje subjekte malog gospodarstva sa sjedištem u Gradu Labinu. Trošak izrade glavnog projekta je prihvatljiv i u slučaju da je nastao prije objave Javnog poziva, ali ne ranije od 1. srpnja 2022. godine.

Zahtjevi se obrađuju prema redoslijedu podnesene potpune prijave. Rok za podnošenje zahtjeva je do 1. studenog 2023. godine.

Više informacija o uvjetima Javnog poziva, načinu prijave i postupku obrade možete pronaći na službenoj web-stranici Grada: http://www.labin.hr/javni-poziv-za-sufinanciranje-izrade-glavnog-elektrotehnickog-projekta-integriranih-fotonaponskih-elektrana-za-poduzetnike-i-obrtnike-na-podrucju-grada-labina-u-2023-godini_1

sufinanciranje solarnih panela

Naša web stranica koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i za analizu prometa