Solarni info događaj u Jastrebarskom

Stručni tim Na sunčanoj strani, servisa Zelene energetske zadruge (ZEZ) poziva sve obrtnike i poduzetnike na prezentaciju “Najlakši put do sunčane elektrane” koja će se održati u Jastrebarskom, 29. studenog 2023. u 18 sati u dvorani hotela Princess na adresi Cvetković 85a.

Ovaj info događaj izvrsna je prilika za saznati informacije o mogućnostima realizacije solarne elektrane, te koji je najjednostavniji put do solarne elektrane, novostima zakonodavnog okvira te kako do subvencija Fonda. Okupljene će stručni tim upoznati s provjerenom opremom, pouzdanim instalaterima i iznosom investicije kako bi svi zainteresirani imali cjelovite informacije ukoliko kreću s realizacijom solarne elektrane. Umanjite vaše račune za električnu energiju i postanite ekološki održivi.

Uz godišnju uštedu na računu za struju do 85%, ulaganje u solarnu elektranu se isplati već za šest do osam godina bez korištenja poticaja, a s očekivanim rastom cijena električne energije u budućnosti isplatit će se i brže. Solarna elektrana je maksimalno učinkovita barem 20 godina, što znači da će uz manju učinkovitost čistu energiju proizvoditi i nakon tog razdoblja. Još važnije, solarna energija je prilika za smanjenje ovisnosti o uvozu fosilnih energenata te smanjenje štetnih ugljičnih emisija.

Ugradite solarnu elektranu, a ostvarene uštede na računima za električnu energiju usmjerite u vaše nove poslovne investicije.

Bonus ovog događaja je predstavljanje buduće uloge energetskih zajednica u energetskoj tranziciji i načina za ulaganje sredstava u solarne elektrane.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem digitalnog prijavnog obrasca

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4XkFN_nvG9RYbLCBA4iLZV-SuTnDgamLeHLp1-e1FKCyZcQ/viewform
solarni info

Naša web stranica koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i za analizu prometa